top of page

Not quite so imaginary friend

Updated: May 22, 2022

Minilehti/-värityskirja

Kuvitus | taitto | 2015


Hyvät jutut on tuplasti parempia ja huonot ei niin huonoja, kun voi jakaa asiat jonkun kanssa. Olisi huippua, jos paras ystävä voisi aina olla mukana elämän tärkeissä hetkissä, vai mitä. Nyt se on mahdollista, sillä sinulla on Joe.


Joe on aina mukana, sillä hän mahtuu taskuun. Parhaimmillaan Joe on seurassasi aamukahvilla, ruokkimassa oravia tai juhlimassa synttäreitä. Joe viettää aikaa kanssasi aina, vaikka maailmanlaajuisen pandemian aikana. Älä kuitenkaan vie Joea kylpyyn, sillä johonkin se raja on tässäkin ystävyydessä vedettävä. Joe ei myöskään auta sinua alas puusta, johon jostakin syystä kipusit, mutta voitte yhdessä käsitellä ongelmiasi karaokebaarissa. Joe puhuu englantia, mutta oppinee ymmärtämään muitakin kieliä –se riippuu sinusta. Muutoin hän on juuri sellainen kuin sinulle sopii, voit mielikuvitella ja värittää hänet haluamallasi tavalla.


DIY ystävä -paketti parin klikkauksen päässä:

Toimi näin:

  1. Lataa tältä sivulta Joen tiedosto.

  2. Tulosta tiedosto mielellään A3-kokoiselle paperiarkille kaksipuoleista tulostusta käyttäen. Ohut (esim 80–120 g / eli normaali toimistotulostuspaperi) toimii hyvin. Voit käyttää myös paksumpaa paperia, mutta silloin sivujen taitteleminen voi olla vaikeaa.

  3. Leikkaa ja taittele kirjanen tulosteessa tulevan ohjeen mukaan tai jos tahdot vain Joe-julisteen (joka on tulostuu arkin toiselle puolelle) jätä tämä vaihe tekemättä.

  4. Väritä Joe haluamallasi tavalla. Huomaa, että ohuelle paperille kannattaa ehkä käyttää puuvärejä ja paksummalle esim. tusseja.

  5. Ota Joe mukaan.

 

Huomaa, että Joe on mielikuvituksen tuote ja oikeastaan vain värityskuva. Hän ei voi auttaa sinua eikä korvaa oikeita ihmiskontakteja. Tekijä ei ota vastuuta siitä mitä Joen ladannut henkilö tekee Joen kanssa tai takia. Mikäli havaitset ladattavassa tiedostossa ongelmia, olethan minuun yhteydessä.Comments


bottom of page